Nothing in Contents folder after .hhp import

This forum is for all Flare issues related to importing files or projects.

Nothing in Contents folder after .hhp import

Postby Gary Niemen on Tue Feb 10, 2009 1:27 am

I have a very large .hhp project that I am trying to import into Flare. The import runs for a long time. Many warnings are produced and, it seems, many errors too - but these are cut short with a message indicating that Flare has stopped recording errors for performance reasons. However, the output log seems to indicate that the project has been built. When I look though, the Content folder is empty. So, no import. I wonder if the .hhp file is set up incorrectly.
This is how it is set up:
- There are no actual files listed in the .hhp project - the files that you normally add using the add/remove topics files window.
- Instead, the toc.hhc and index.hhk files are already prepared - with links to the files.
- All of the many files are in folders where the .hhp project is.
I know I am probably not giving enough information here - but any clues?
Gary Niemen
Propeller Head
 
Posts: 181
Joined: Fri Sep 12, 2008 1:57 am

Re: Nothing in Contents folder after .hhp import

Postby RamonS on Tue Feb 10, 2009 7:18 am

I think the issue is because there are no files referenced in the project. I don't know exactly how Flare does the import, but I am quite sure that it will look exclusively at the .hhp file. I further guess that the errors come from processing the ToC and Index and not finding the topic referenced. Can you compile the help using HTML Help Workshop?
User avatar
RamonS
Senior Propellus Maximus
 
Posts: 6170
Joined: Thu Feb 02, 2006 9:29 am
Location: The Electric City

Re: Nothing in Contents folder after .hhp import

Postby Gary Niemen on Tue Feb 10, 2009 7:50 am

Yes it compiles using HTML Workshop.
I think you are right - is there anything I can do?
Gary Niemen
Propeller Head
 
Posts: 181
Joined: Fri Sep 12, 2008 1:57 am

Re: Nothing in Contents folder after .hhp import

Postby KevinDAmery on Tue Feb 10, 2009 8:16 am

Bit of an oddball idea, but you could compile the project using HTML Workshop then decompile the CHM with Key Tools: it's possible that the decompiled version may be something that Flare can work with. (Worth a try at any rate.)
Until next time....
Image
Kevin Amery
Certified MAD for Flare
User avatar
KevinDAmery
Senior Propellus Maximus
 
Posts: 3639
Joined: Tue Jan 23, 2007 8:18 am
Location: Darn, I knew I was around here somewhere...

Re: Nothing in Contents folder after .hhp import

Postby Gary Niemen on Tue Feb 10, 2009 8:26 am

Good idea - will try that.
Gary Niemen
Propeller Head
 
Posts: 181
Joined: Fri Sep 12, 2008 1:57 am

Re: Nothing in Contents folder after .hhp import

Postby Gary Niemen on Tue Feb 10, 2009 8:37 am

The decompile works rather nicely and very quickly for such a large amount of files - 3 minutes or so - but I don't get an .hhp file back - just toc and index. Is this as expected? Or am I doing something wrong?
Gary Niemen
Propeller Head
 
Posts: 181
Joined: Fri Sep 12, 2008 1:57 am

Re: Nothing in Contents folder after .hhp import

Postby KevinDAmery on Tue Feb 10, 2009 8:38 am

I don't know, I've never done it before: it just seemed like a possible way around the problem. I'm a little surprised it didn't decompile everything, but I'm not a key tools expert so I can't say if that's normal or not.
Until next time....
Image
Kevin Amery
Certified MAD for Flare
User avatar
KevinDAmery
Senior Propellus Maximus
 
Posts: 3639
Joined: Tue Jan 23, 2007 8:18 am
Location: Darn, I knew I was around here somewhere...

Re: Nothing in Contents folder after .hhp import

Postby Gary Niemen on Tue Feb 10, 2009 8:44 am

Can anybody else help me push forward with this?
Gary Niemen
Propeller Head
 
Posts: 181
Joined: Fri Sep 12, 2008 1:57 am

Re: Nothing in Contents folder after .hhp import

Postby RamonS on Tue Feb 10, 2009 11:02 am

You can try MadCap Support...after all that is why you pay for the service contract.
User avatar
RamonS
Senior Propellus Maximus
 
Posts: 6170
Joined: Thu Feb 02, 2006 9:29 am
Location: The Electric City

Re: Nothing in Contents folder after .hhp import

Postby Pete Lees on Tue Feb 10, 2009 11:31 am

Hi, Gary,

Gary Niemen wrote:The decompile works rather nicely and very quickly for such a large amount of files - 3 minutes or so - but I don't get an .hhp file back - just toc and index. Is this as expected? Or am I doing something wrong?


If you decompile with KeyTools (http://www.keyworks.net/keytools.htm), that will give you the option to rebuild the .hhp file. It's the only HTML Help decompiler to offer this facility.

Pete
Pete Lees
Propeller Head
 
Posts: 186
Joined: Thu Feb 09, 2006 12:33 pm
Location: Bracknell, Berkshire, UK

Re: Nothing in Contents folder after .hhp import

Postby Gary Niemen on Wed Feb 11, 2009 1:03 am

Will try that - these forums are amazing.
Gary Niemen
Propeller Head
 
Posts: 181
Joined: Fri Sep 12, 2008 1:57 am


Return to Importing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron