Copied a topic, deleted snippets, but they appear in output

This forum is for all Flare issues not related to any of the other categories.

Copied a topic, deleted snippets, but they appear in output

Postby JoeSartori on Tue Nov 26, 2019 3:01 pm

I copied a topic that included snippets. I then renamed the copied topic and edited it, which included deleting some of the snippets. However, when I then generate PDF output, the output shows the snippets that I deleted. I checked the Text Editor and the snippets that I deleted are not there. Has anyone else seen this? I guess I am going to have to recreate the topics from scratch. Any input is greatly appreciated. Thank you!
JoeSartori
Jr. Propeller Head
 
Posts: 4
Joined: Tue Aug 04, 2015 11:11 am

Re: Copied a topic, deleted snippets, but they appear in out

Postby paul_collins on Wed Nov 27, 2019 2:57 am

I have had occasional instances where the Flare output matches a previously saved version of a topic. It's as if the new content hasn't actually been saved, or the previous content has been cached somewhere. In those cases, making another arbitrary edit and save of the topic fixed it for me. Also, are you sure your new/copied topic is being referenced by your PDF target's ToC?
paul_collins
Propeller Head
 
Posts: 11
Joined: Thu May 22, 2014 7:25 am

Re: Copied a topic, deleted snippets, but they appear in out

Postby JoeSartori on Mon Dec 02, 2019 8:38 am

Hi Paul, thank you for the input! I am using a topic as a template. I ended up modifying the "template" topic so as to not require the removal of any snippets. This seems to be working.
JoeSartori
Jr. Propeller Head
 
Posts: 4
Joined: Tue Aug 04, 2015 11:11 am


Return to Flare's General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests