Cross-reference output format problem

This forum is for all Flare issues not related to any of the other categories.

Cross-reference output format problem

Postby dr_gonzo on Fri Mar 21, 2008 9:43 am

Flare 3.1, Frame 7.2

I can't figure out how to get one of our cross-reference formats to output properly. Here is its definition in Frame:

<LI Link text><$paranum[H0 ChapTitle, H0 appendix, ST SecTitle]> "<$paratext[H0 ChapTitle, H0 appendix,ST SecTitle]>"<Default ¶ Font>

There is a variation with page number also.

Flare outputs the cross-reference literally like that. I need it to output it like you'd expect. The problem seems to be with the tags listed between [ and ]. Flare doesn't know what to do with them.

Other formats were easily edited to not output page numbers and to remove char tag references like <L1 Link text>, which also output literally.
Jr. Propeller Head
Posts: 2
Joined: Thu Mar 20, 2008 5:32 pm

Re: Cross-reference output format problem

Postby forfear on Fri Apr 11, 2008 5:29 pm

<LI Link text><$paranum[H0 ChapTitle, H0 appendix, ST SecTitle]>

is there supposed to be underscores for Flare

HO_ChapTitle, etc...

Not a framemaker 2 cents
If you submit your bug feedback request here, the more likely it'll get fixed or included in a future release
Open Utilities PageLayout Resizer for Flare/Blaze | Batch builder
Propellus Maximus
Posts: 766
Joined: Sat Feb 16, 2008 3:37 am
Location: Jungle Jingles

Return to Flare's General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: MiekieB and 5 guests