Capture still in beta

This Forum is for General Issues about Capture

Capture still in beta

Postby Ineffable on Tue Apr 29, 2008 2:13 pm

When My Profile is set to JPEG, Capture keeps wanting to save my image as .BMP. And if I let it save it as .BMP--guess what!--I get a 'Failed to run command 'Save'. Exception: Object reference not set to an instance of an object.' error.

It shows me the captured image, but I can't do anything with it except close--and lose--my image.

I just updated all the .NET stuff on my XP SP2 machine, both 1.1 and 3.0 and 2.0. All the latest patches. Just re-installed Capture V2, to no avail.
Ineffable
Sr. Propeller Head
 
Posts: 145
Joined: Mon Jan 15, 2007 3:08 pm
Location: morgan hill, ca

Re: Capture still in beta

Postby RamonS on Wed Apr 30, 2008 4:18 am

Did you submit a bug report here? http://www.madcapsoftware.com/bugs/submit.aspx
RamonS
Senior Propellus Maximus
 
Posts: 4287
Joined: Thu Feb 02, 2006 9:29 am
Location: The Electric City

Re: Capture still in beta

Postby Ineffable on Wed May 07, 2008 9:31 am

RamonS wrote:Did you submit a bug report here? http://www.madcapsoftware.com/bugs/submit.aspx



Thanks!
I will give it a shot.
Ineffable
Sr. Propeller Head
 
Posts: 145
Joined: Mon Jan 15, 2007 3:08 pm
Location: morgan hill, ca


Return to Capture's General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest