Cannot edit image with Capture from flare

This Forum is for General Issues about Capture

Cannot edit image with Capture from flare

Postby mattf on Thu Jan 29, 2009 6:04 pm

Two issues, maybe unrelated:

1. I get an error when I try to use Capture from within the Flare interface to edit an image. The image was captured with Capture and its props file is snugly ensconced alongside it in the Content folder.

The error says "Failed to "Open File": only part of a ReadProcessMemory or WriteProcessMemory request was completed."

2. I can't Capture an application from the Capture interface. I can capture a region, or a UI element, or the active window (using Ctrl+Shift+A, of course), but when I try to capture an application, it tries to collect the list of apps open and then gives me a raspberry.

I tried reinstalling Capture (repairing, actually), since I once heard that it helps to have installed Capture "later" than Flare, and I recently upgraded to Flare 4, so I thought that might help, but it didn't.

Any ideas?

Thanks,

Matt
Matt F
You learn something new every day if you're not careful.
mattf
Sr. Propeller Head
 
Posts: 276
Joined: Thu Feb 09, 2006 5:35 pm
Location: Next to the window

Re: Cannot edit image with Capture from flare

Postby Richard Ferrell on Mon Feb 02, 2009 9:54 am

Matt,

Can you open a support Ticket for this, We want to investigate this issue.

https://www.madcapsoftware.com/support/contact.aspx


Thanks!
Richard Ferrell

Certified Madcap Trainer
Image
Richard Ferrell
Propellus Maximus
 
Posts: 837
Joined: Mon May 01, 2006 10:11 am
Location: Inside California

Re: Cannot edit image with Capture from flare

Postby mattf on Mon Feb 02, 2009 10:32 am

Hi Rick,
Yes, I'll do that. Thanks.
Matt F
You learn something new every day if you're not careful.
mattf
Sr. Propeller Head
 
Posts: 276
Joined: Thu Feb 09, 2006 5:35 pm
Location: Next to the window


Return to Capture's General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest