Flash doesn't connect sections?

This Forum is for all Mimic issues related to Mimic's various output types.

Flash doesn't connect sections?

Postby TalanaRay on Fri Oct 10, 2008 8:09 am

The final frame in each of my movies in this project have a button with the "go to next section" command. In the Flash output, this button does not work and will not continue with the next movie in the project. How do I fix that?
TalanaRay
Propeller Head
 
Posts: 11
Joined: Mon May 05, 2008 5:09 am

Re: Flash doesn't connect sections?

Postby dwag on Tue Oct 14, 2008 8:15 pm

Does it work as MadCap Movie Player output? If so, you're looking at one of many problems with the Flash output. I've had a Flash case sitting with MadCap Support since late July, still without resolution. Good luck. You have my sympathy.
dwag
Sr. Propeller Head
 
Posts: 158
Joined: Tue Feb 05, 2008 2:36 pm

Re: Flash doesn't connect sections?

Postby 150dpi on Wed Feb 17, 2010 1:31 pm

I am having this issue as well. In addition to my own buttons within the movie not linking up to other sections, the top navigation buttons don't work as well.
150dpi
Jr. Propeller Head
 
Posts: 5
Joined: Tue Jan 26, 2010 12:44 pm

Re: Flash doesn't connect sections?

Postby iamshang1 on Wed Apr 11, 2012 10:49 am

I had this issue when building a Flash video. I resolved it by going to http://www.macromedia.com/support/docum ... ger04.html and changing the setting to "always allow"

Hope that helps!
iamshang1
Jr. Propeller Head
 
Posts: 2
Joined: Wed Apr 11, 2012 10:46 am


Return to Mimic Output

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest