Feedback not working after pushed to ftp server

This forum is for general questions about Feedback Explorer and Feedback Server.

Feedback not working after pushed to ftp server

Postby sbraun on Tue Dec 09, 2008 9:25 am

Feedback works on my local compiled version of my help system, but after I publish my help system to an ftp server, feedback does nothing very dramatically. What's going on? :|
sbraun
Propeller Head
 
Posts: 11
Joined: Fri Oct 31, 2008 11:52 am

Re: Feedback not working after pushed to ftp server

Postby RamonS on Tue Dec 09, 2008 10:41 am

Can the FTP / web server access MadCap's feedback server? If there are any limitations (firewall, blocking rules) it obviously would prevent feedback from working. Check the log files and see what was / is going on or not.
RamonS
Senior Propellus Maximus
 
Posts: 4287
Joined: Thu Feb 02, 2006 9:29 am
Location: The Electric City

Re: Feedback not working after pushed to ftp server

Postby sbraun on Tue Dec 09, 2008 10:59 am

Got help from Rick--and it seems that our ftp host is somehow not playing nice with Madcap. Time for the IT guys...

:) Sheila
sbraun
Propeller Head
 
Posts: 11
Joined: Fri Oct 31, 2008 11:52 am

Re: Feedback not working after pushed to ftp server

Postby Richard Ferrell on Wed Dec 10, 2008 7:41 am

It seems that there Webserver is not passing the data to our Feedback Service Server, But it will work from thier local machine. :(
Richard Ferrell

Certified Madcap Trainer
Image
Richard Ferrell
Propellus Maximus
 
Posts: 837
Joined: Mon May 01, 2006 10:11 am
Location: Inside California

Re: Feedback not working after pushed to ftp server

Postby Richard Ferrell on Wed Dec 10, 2008 7:50 am

Moved From Flare forum, To feedback Forum!
Richard Ferrell

Certified Madcap Trainer
Image
Richard Ferrell
Propellus Maximus
 
Posts: 837
Joined: Mon May 01, 2006 10:11 am
Location: Inside California

Re: Feedback not working after pushed to ftp server

Postby sbraun on Wed Dec 10, 2008 4:52 pm

can you give me link to where you moved it? Thanks.
sbraun
Propeller Head
 
Posts: 11
Joined: Fri Oct 31, 2008 11:52 am

Re: Feedback not working after pushed to ftp server

Postby SteveS on Thu Dec 11, 2008 2:31 pm

This is where it was moved to :?
Image
Steve
Life's too short for bad coffee, bad chocolate, and bad red wine.
SteveS
Propellus Maximus
 
Posts: 1978
Joined: Tue Mar 07, 2006 5:06 pm
Location: Adelaide, far side of the world ( 34°56'0.78\"S 138°46'44.28\"E).


Return to Feedback Explorer and Server

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest