Database Errors

This Forum is for General Issues about Analyzer

Database Errors

Postby doc_guy on Fri Feb 12, 2016 2:22 pm

Hey everybody.

Using Analyzer V7, Flare V11. When I analyze my project, I get six database errors. All of them are related to variable sets. I'm getting the following errors.

Does anybody have any ideas what my next step is?

Image
Paul Pehrson
My Blog

Image
User avatar
doc_guy
Propellus Maximus
 
Posts: 1959
Joined: Tue Nov 28, 2006 11:18 am
Location: Crossroads of the West

Re: Database Errors

Postby kkelleher on Fri Feb 12, 2016 2:40 pm

This sounds to me like a problem in the SQLite databse that Analyzer builds. For some reason, the VariableType column is missing from the Variable table. Try deleting your Analyzer folder and re-analyzing the project.

Thanks,

Kristen
Kristen Kelleher
Director of Tech Pubs, TIBCO Jaspersoft
kkelleher
Sr. Propeller Head
 
Posts: 163
Joined: Wed Nov 12, 2008 12:42 pm

Re: Database Errors

Postby doc_guy on Fri Feb 12, 2016 2:49 pm

Thanks for the advice.

That didn't solve it. I guess I need to open a case with Support.
Paul Pehrson
My Blog

Image
User avatar
doc_guy
Propellus Maximus
 
Posts: 1959
Joined: Tue Nov 28, 2006 11:18 am
Location: Crossroads of the West

Re: Database Errors

Postby kkelleher on Fri Feb 12, 2016 4:11 pm

Sorry it didn't work. I don't use Analyzer too much, so I may be wrong about where they store that database. Not to ask the Flare equivalent to "have you tried restarting Windows?" but did you also delete other problematic, generated folders such as /Analyzer, /Output, /FileSync and /SourceControl?

Thanks,

Kristen
Kristen Kelleher
Director of Tech Pubs, TIBCO Jaspersoft
kkelleher
Sr. Propeller Head
 
Posts: 163
Joined: Wed Nov 12, 2008 12:42 pm

Re: Database Errors

Postby Dave Lee on Mon Feb 15, 2016 1:01 am

doc_guy wrote:Using Analyzer V7, Flare V11.


I'd guess it's because you're using an older version of Analyzer.
Analyzer v7 is for Flare v10, Analyzer v8 is for Flare v11.
Dave Lee
Master Propellus Maximus
 
Posts: 5959
Joined: Mon Mar 05, 2007 8:33 am
Location: UK

Re: Database Errors

Postby Dirk on Thu Mar 03, 2016 3:01 pm

Dave Lee wrote:
doc_guy wrote:Using Analyzer V7, Flare V11.


I'd guess it's because you're using an older version of Analyzer.
Analyzer v7 is for Flare v10, Analyzer v8 is for Flare v11.


If MadCap has released Analyzer v8, why haven't I been notified of the upgrade? I have a Bronze plan for the complete MadPak.
Dirk
Jr. Propeller Head
 
Posts: 4
Joined: Fri Apr 05, 2013 11:50 am

Re: Database Errors

Postby Dave Lee on Fri Mar 04, 2016 12:28 am

Dirk wrote:
Dave Lee wrote:
doc_guy wrote:Using Analyzer V7, Flare V11.


I'd guess it's because you're using an older version of Analyzer.
Analyzer v7 is for Flare v10, Analyzer v8 is for Flare v11.


If MadCap has released Analyzer v8, why haven't I been notified of the upgrade? I have a Bronze plan for the complete MadPak.


You'd need to ask MadCap why they haven't contacted you!

Note that when MadCap release a new version, they email the new licence keys to the purchaser of the software - they don't email the person who installs and registers the software. We've had this problem in our company, since the upgrade emails are sent to our purchasing dept, but they don't necessarily know who is using the software in our company.
Dave Lee
Master Propellus Maximus
 
Posts: 5959
Joined: Mon Mar 05, 2007 8:33 am
Location: UK


Return to Analyzer's General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests