First experience running Analyzer

This forum is for all Analyzer issues related to procedural steps, tips and tricks.

First experience running Analyzer

Postby gmel999 on Tue Jun 30, 2009 11:43 am

Hi everyone,

I'm a newbie to Flare (just a few mos. experience) and Analyzer, so pls. excuse a very basic question.

I just ran a build of a project of maybe 110 topics; corrected a few hyperlink errors and everything is fine.

So.............when I tried running Analyzer for the first time, it found a bunch of missing links; most are links to CSS files.

What does it mean when your build looks fine and reports no errors, and Analyzer still finds critical stuff?

Thanks and regards,
Mel

p.s. Sorry - just realized I should have posted this under General Discussion. :-0
gmel999
Propeller Head
 
Posts: 15
Joined: Tue Apr 28, 2009 8:29 am
Location: Rochester NY area

Re: First experience running Analyzer

Postby LTinker68 on Tue Jun 30, 2009 1:04 pm

Welcome to the forums.

Just to clarify, is this the full version of Analyzer (separate application) or Analyzer Lite (part of Flare)?

And do you have more than one CSS file in the project? Or perhaps were the topics imported from elsewhere? If so, some of the topics may be pointing to an old stylesheet file. I don't have Flare running at the moment, so I'm not sure if you can remove non-existent CSS references via the topic's Properties screen or if you'd need to open the topic in the Internal Text Editor (in Flare) and manually remove the reference. I believe if you have the full version of Analyzer then you can double-click on the error/warning message and it'll open the Flare project directly to the problem topic, although it won't necessarily open it in the Internal Text Editor.
Image

Lisa
Eagles may soar, but weasels aren't sucked into jet engines.
Warning! Loose nut behind the keyboard.
LTinker68
Master Propellus Maximus
 
Posts: 7245
Joined: Thu Feb 16, 2006 9:38 pm

View used images

Postby koenrem6 on Wed Nov 19, 2014 2:32 am

Hi all,
I'am also very new in Flare and Analyzer.
I'm looking for a feature that I hope someone can help me find.
I would like to view uses images in a certain project. There is a option to find the unused images, but not that I know of about the used images in a project.
I'm using the trial version of Analyzer,
Could someone help me?
Koen
koenrem6
Jr. Propeller Head
 
Posts: 1
Joined: Tue Nov 11, 2014 5:36 am

Re: View used images

Postby SteveS on Wed Nov 19, 2014 2:31 pm

koenrem6 wrote:Hi all,
I'am also very new in Flare and Analyzer.
I'm looking for a feature that I hope someone can help me find.
I would like to view uses images in a certain project. There is a option to find the unused images, but not that I know of about the used images in a project.
I'm using the trial version of Analyzer,
Could someone help me?
Koen

This can be done...

Click Reports from the Analysis group on the view tab.
The Reports window opens, double click NewReport.
Select General in the Report editor.
Scroll down to Images and select the checkbox for Used Images.
Click Generate.

HTH.

ps. Welcome to the forums! :D
Image
Steve
Life's too short for bad coffee, bad chocolate, and bad red wine.
SteveS
Senior Propellus Maximus
 
Posts: 2032
Joined: Tue Mar 07, 2006 5:06 pm
Location: Adelaide, far side of the world ( 34°56'0.78\"S 138°46'44.28\"E).


Return to Analyzer Tips and Tricks

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest