Lingo export messes up condition tags

This Forum is for general issues about MadCap Lingo

Lingo export messes up condition tags

Postby Dave1975 on Fri Jun 08, 2018 6:16 am

Hi everyone,

When I export my translated Lingo project to a new Flare project, almost of all my condition tags are messed up. Instead of the text that the conditions apply to, Flare shows the XML code in the topic as well as in the output.

In the condition tags that failed it also adds the tag "MadCap="http://www.madcapsoftware.com/Schemas/MadCap.xsd".

In the soure Flare project everything looks fine and the ouput is also correct. Only in the exported Flare project out of Lingo things are not looking good.

I don't know if it's related, but it seems to affect mostly paragraphs in which several conditions are applied within 1 sentence.

I attached screenshots of the topic view within the exported Flare project and the output in PDF. I can also provide the xml code if required.

Does anybody know what is causing this issue?

thanks

best regards

Dave
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Dave1975
Propeller Head
 
Posts: 33
Joined: Thu Sep 15, 2016 4:25 am
Location: Belgium

Re: Lingo export messes up condition tags

Postby Dave1975 on Fri Jun 15, 2018 1:10 am

I reported the issue at Madcap Support, currently under investigation
Dave1975
Propeller Head
 
Posts: 33
Joined: Thu Sep 15, 2016 4:25 am
Location: Belgium


Return to MadCap Lingo General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest