Word import: style name loses its hyphen

This forum is for all Flare issues related to importing files or projects.

Word import: style name loses its hyphen

Postby ChoccieMuffin on Tue Oct 31, 2017 7:58 am

Another oddity in my Word import.

In my import style (which I edited by hand) the <CharacterStyles> bit includes this:

Code: Select all
  <CharacterStyles>
    <Map
      From="span_x-ref"
      To="span.x-ref" />
  </CharacterStyles>


This is because my stylesheet in Flare includes a span called, not surprisingly, span.x-ref.
Unfortunately, when I run the import file and look at the Text Editor to see what's been imported, this is what I get:
Code: Select all
<p>For details see <span class="xref">DOCUMENT NAME</span>.</p>


Note the distinct lack of hyphen.

Any idea why? Or what I can do to fix it?

I know a complete sledgehammer approach would be to change my stylesheet in Flare from span.x-ref to span.xref, but this stylesheet is used in about 100 projects and I'd then have to check many thousands of topics in all my projects just to make sure I've changed the span class name in the topics too. (Or add span.xref as well as span.x-ref, which is just untidy!) So as you can understand I'm particularly unkeen to do that because it SHOULD work, and Flare is obviously seeing something.

Ideas?
Started as a newbie with Flare 6.1, now using Flare 2019r1.
Report bugs at http://www.madcapsoftware.com/bugs/submit.aspx.
Request features at https://www.madcapsoftware.com/feedback ... quest.aspx
ChoccieMuffin
Senior Propellus Maximus
 
Posts: 2075
Joined: Wed Apr 14, 2010 8:01 am
Location: Surrey, UK

Re: Word import: style name loses its hyphen

Postby Curlyshell on Thu Jul 18, 2019 7:05 am

I'm dealing with this as well, and have been correcting through find-and-replace. Did you enter a bug?
"I'm a technical writer, not a developer," she said.
Curlyshell
Propeller Head
 
Posts: 21
Joined: Fri Mar 01, 2019 9:14 am

Re: Word import: style name loses its hyphen

Postby ChoccieMuffin on Fri Jul 19, 2019 4:06 am

Curlyshell wrote:I'm dealing with this as well, and have been correcting through find-and-replace. Did you enter a bug?


I can't remember if I did or not, so I'm going to do so again! Bug number 156880. :D
The way I got over it (fudged to get round it, more like!) was to include the style without a hyphen in my stylesheet, so I had

span.x-ref,
span.xref
{
attributes
}

Not at all elegant and it means I have an unnecessary style appearing in my Styles pane, but it was a quick fix.
Started as a newbie with Flare 6.1, now using Flare 2019r1.
Report bugs at http://www.madcapsoftware.com/bugs/submit.aspx.
Request features at https://www.madcapsoftware.com/feedback ... quest.aspx
ChoccieMuffin
Senior Propellus Maximus
 
Posts: 2075
Joined: Wed Apr 14, 2010 8:01 am
Location: Surrey, UK


Return to Importing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest