Cannot connect to TFS after Windows 10 feature update.

This forum is for all Flare issues related to using Source Control.

Cannot connect to TFS after Windows 10 feature update.

Postby kaygro on Wed May 16, 2018 7:44 am

For the past day, I have not been able to connect to TFS through Flare no matter what I do.

I am able to connect to TFS both through Visual Studio and through a web browser.

Whenever I try to connect to TFS anywhere within Flare, I get the following error message:

Image

This is incredibly frustrating, because this error message isn't descriptive at all, and after much searching I can't find anyone who has gotten this error message either.

My guess is that this may have something to do with the latest Windows 10 feature update, but I really have no idea.

Has anyone else been having issues with this? Or can anyone point me in the direction of a solution? This is currently preventing me from doing any work.

Thank you.

EDIT: I'm running Flare 2017 r3 and TFS 2017.
Last edited by kaygro on Wed May 16, 2018 2:59 pm, edited 1 time in total.
kaygro
Jr. Propeller Head
 
Posts: 6
Joined: Wed Apr 06, 2016 11:16 am

Re: Cannot connect to TFS after Windows 10 feature update.

Postby kaygro on Wed May 16, 2018 11:43 am

I have confirmed that this is not an issue with the Windows 10 update as I have tried unsuccessfully to connect to TFS source control through Flare on a completely different machine that did not have the update installed. I still received the same error message.
kaygro
Jr. Propeller Head
 
Posts: 6
Joined: Wed Apr 06, 2016 11:16 am

Re: Cannot connect to TFS after Windows 10 feature update.

Postby kaygro on Wed May 16, 2018 2:56 pm

Okay, I was finally able to produce a different error message:

Image

Anyone have any clues? Thank you in advance for any ideas.
kaygro
Jr. Propeller Head
 
Posts: 6
Joined: Wed Apr 06, 2016 11:16 am

Re: Cannot connect to TFS after Windows 10 feature update.

Postby RamonS on Sun May 20, 2018 6:16 am

Since the login failed...can you connect to TFS using VisualStudio on that box using the exact same credentials? Did the password change?
RamonS
Senior Propellus Maximus
 
Posts: 4247
Joined: Thu Feb 02, 2006 9:29 am
Location: The Electric City


Return to Source Control

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests