Capture - Project Link

This forum is for Single-Sourcing your Flare content to multiple outputs.

Capture - Project Link

Postby Matze on Tue Jun 14, 2022 3:05 am

Hi all,
I´m bit confused about this capture function. The bold text told me that I need not link to my project images if they are within the project, e.g. to use the variable sets etc.

Capture_LinkingProject.JPG


In the past we´d linked ALL capture images to use the project variables and conditions.

Now my colleague has caused this function - but I cannot use the same function with my images even though we have the same latest capture and flare version.
No information in the help as well and now idea which rules are necessary to use this gread funcction.

Do you have information about this issue: When it is available, which steps are necessary to use it?

THX
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Matze
Sr. Propeller Head
 
Posts: 135
Joined: Mon Jun 20, 2016 10:35 pm

Re: Capture - Project Link

Postby trent the thief on Thu Jun 16, 2022 5:22 am

Hi,

Please post the full dialog.
Trent.

Certifiable.

Image

umm..
I meant MAD Certified.

Official Propeller Beanie Owner :-)
trent the thief
Sr. Propeller Head
 
Posts: 465
Joined: Wed Feb 01, 2006 6:21 am
Location: Off in the dark....

Re: Capture - Project Link

Postby Matze on Mon Jun 20, 2022 12:32 am

Capure_ProjLink.JPG
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Matze
Sr. Propeller Head
 
Posts: 135
Joined: Mon Jun 20, 2016 10:35 pm

Re: Capture - Project Link

Postby Matze on Mon Jun 20, 2022 12:35 am

The holy question is. When I use images within the flare project, which is useally the case, I never have to link my capture files right?
But I´ve problems to figure out the steps for that :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Matze
Sr. Propeller Head
 
Posts: 135
Joined: Mon Jun 20, 2016 10:35 pm


Return to Single-Sourcing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron