Search - "No topics found" message

This forum is for all Flare issues related to the Microsoft HTML Help target.
This target produces "CHM" files in the output.

Search - "No topics found" message

Postby Techno on Tue Oct 27, 2020 6:47 am

Has anyone found that the CHM's Search function no longer works after building? This is happening on our system here, as well as with our partners in the US. Source Control is handled by GIT, and both systems are on different networks. We are running Flare 2020 r2, while the US are on r1,

It appears to have stopped working sometime in July this year, which is around the time the following two upgrades were applied to Windows 10 Pro version 2004 which we both use,

Cumulative for Windows 10 version 2004 - 64bit systems (KB4565503)
https://support.microsoft.com/en-us/hel ... -kb4565503

Cumulative for .NET Framewk 2.5 and 4.8 for Windows 10 version 2004 for x64 (KB4565627)
https://support.microsoft.com/en-us/hel ... -framework

We'd be most interested to know if anyone with the same or similar configuration has experienced this.
George Bell
Techno-Vision Systems Ltd., U.K.
Techno
Sr. Propeller Head
 
Posts: 187
Joined: Fri Dec 09, 2005 9:23 pm
Location: NORTHAMPTON, England, UK

Re: Search - "No topics found" message

Postby Dave Lee on Tue Oct 27, 2020 7:12 am

See "Troubleshooting the No Topics Found Issue" in the help:
https://help.madcapsoftware.com/flare20 ... FoundIssue
Dave Lee
Master Propellus Maximus
 
Posts: 5869
Joined: Mon Mar 05, 2007 8:33 am
Location: UK

Re: Search - "No topics found" message

Postby Techno on Wed Oct 28, 2020 2:45 am

Hi Joe, We cannot thank you enough for the link you provided.

I more than suspect that the problem with the itcc.dll becoming unregistered was likely caused by one of those two July 2020 updates to Windows 10 version 2004. I do not believe it a co-incidence that two separate systems, one on each side of the Pond, suffered the same problem.

It's rather sad to say that Madcap's own Help: Search did not bring this up, and moreover, that the Topic really needs to be updated to include Windows 10 as opposed to just 7 & 8. Even sadder is that Technical Support themselves were unable to come up with the solution after a total of five hours on the phone and Team Viewer. I would love to be a fly on the wall when the case is reviewed :-(

So many thanks again, and if anyone else gets this problem, please do report it to Madcap.
George Bell
Techno-Vision Systems Ltd., U.K.
Techno
Sr. Propeller Head
 
Posts: 187
Joined: Fri Dec 09, 2005 9:23 pm
Location: NORTHAMPTON, England, UK

Re: Search - "No topics found" message

Postby Dave Lee on Wed Oct 28, 2020 3:56 am

No problem Barbara.

I think it usually happens after an installation. It's worth doing a test build after each Flare installation/update on each PC, as the problem isn't reported as a build error, and so is easy to miss.

Yeah, although I knew it was in the help, finding it wasn't that easy. I think MadCap's help uses the elasticsearch engine, and I don't know if it supports searching for phrases - or at least using quotes like "no topics found" doesn't work.
Dave Lee
Master Propellus Maximus
 
Posts: 5869
Joined: Mon Mar 05, 2007 8:33 am
Location: UK


Return to Microsoft CHM Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests