HTML5 Output not displaying in iframe with Flare 2020

This forum is for all Flare issues related to the HTML5, WebHelp, WebHelp Plus, and Adobe Air Targets

HTML5 Output not displaying in iframe with Flare 2020

Postby jeng on Thu May 21, 2020 3:06 pm

I've opened a support ticket for this, but in the meantime, has anyone using Flare 2020 had problems getting HTML5 output to display in an iframe? Since upgrading to Flare 2020, the output does not display in an iframe, and Developer tools\Console indicates the following:
"Uncaught RangeError: Maximum call stack size exceeded", followed by a series of MadCapAll.js references.

Note: The content displays fine in a browser, and displays fine in an iframe if I build it using Flare 2019r2 (same project/target).
jeng
Jr. Propeller Head
 
Posts: 2
Joined: Thu Mar 22, 2018 10:36 am

Re: HTML5 Output not displaying in iframe with Flare 2020

Postby zappy0 on Fri May 22, 2020 2:52 pm

I have a side nav HTML project that I rebuilt today with Flare 2020. It displays fine within an iframe used within a support portal. What type of HTML output are you publishing? It's a long shot, but did you try clearing your browser's cache? If you manage the site, did you flush the site cache?
zappy0
Propeller Head
 
Posts: 15
Joined: Fri Mar 25, 2016 2:19 pm

Re: HTML5 Output not displaying in iframe with Flare 2020

Postby Mina on Tue May 26, 2020 1:16 pm

We are having issues with our search functionality in our HTML5 output. I keeping getting blank results.
Mina
Jr. Propeller Head
 
Posts: 2
Joined: Wed Sep 18, 2019 2:18 am


Return to Web-based Outputs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron