Failed to generate output

This forum is for all Flare issues related to the HTML5, WebHelp, WebHelp Plus, and Adobe Air Targets

Failed to generate output

Postby CindyBrockAtlanta on Wed Dec 24, 2014 9:39 am

I'm generating a WebHelp file and it appears to run ok but at the end of the process it shows, "Failed to generate output." I checked the output and it's fine. What is causing this? (It only happens with this project.) I've attached a screen capture.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
CindyBrockAtlanta
Jr. Propeller Head
 
Posts: 9
Joined: Mon Dec 22, 2014 10:19 am

Re: Failed to generate output

Postby Mike Kelley on Wed Dec 24, 2014 7:36 pm

I haven't seen that specific error before so I'm curious to see what others in the community have to say. While we wait, have you tried deleting your output folder and then rebuild? I very much doubt that would fix the issue, but that's generally the first troubleshooting step when getting build errors. Also, is there any useful information in the Warning or Errors tabs?
Mike Kelley
Propeller Head
 
Posts: 68
Joined: Fri Aug 22, 2014 12:24 pm

Re: Failed to generate output

Postby SteveS on Mon Dec 29, 2014 4:42 pm

Does the Warnings or Errors tab provide any more information?
Image
Steve
Life's too short for bad coffee, bad chocolate, and bad red wine.
SteveS
Propellus Maximus
 
Posts: 1860
Joined: Tue Mar 07, 2006 5:06 pm
Location: Adelaide, far side of the world ( 34°56'0.78\"S 138°46'44.28\"E).

Re: Failed to generate output

Postby jzayac on Tue Jul 12, 2016 6:21 am

Mike Kelley wrote:I haven't seen that specific error before so I'm curious to see what others in the community have to say. While we wait, have you tried deleting your output folder and then rebuild? I very much doubt that would fix the issue, but that's generally the first troubleshooting step when getting build errors. Also, is there any useful information in the Warning or Errors tabs?


I had a similar issue when trying to preview and build a project for online help. I kept getting a "Failed to compile document: Access to the path < > is denied." I deleted the output folder, saved, and tried again and it worked! Thanks for the tip on build errors.
jzayac
Jr. Propeller Head
 
Posts: 6
Joined: Mon Jul 11, 2016 1:46 pm

Re: Failed to generate output

Postby paintedturtle on Tue Jul 12, 2016 8:07 am

CindyBrockAtlanta wrote:I'm generating a WebHelp file and it appears to run ok but at the end of the process it shows, "Failed to generate output." I checked the output and it's fine. What is causing this? (It only happens with this project.) I've attached a screen capture.

I've had this problem when I forgot to set the correct Table of Contents and I was foolishly building from an empty one, no output was generated. But did it generate output anyway for you, just giving an error message?
Technical Writer using and experimenting with Flare version 12.0.5991.
paintedturtle
Propeller Head
 
Posts: 85
Joined: Wed May 25, 2016 3:35 pm

Re: Failed to generate output

Postby Jon Paradise on Mon Sep 11, 2017 7:52 am

This is an old entry, but in case someone comes across it now, this might help.

I'd previously used File Explorer to browse to a PDF that I'd then right-clicked and emailed from the destination directory when I received the "Access to the path... is denied". Closing all instances of File Explorer fixed the issue for me.
Jon Paradise
Jr. Propeller Head
 
Posts: 5
Joined: Fri Jan 31, 2014 2:42 pm


Return to Web-based Outputs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests