Insert a column break

Insert a column break

Postby enzzoup on Thu Aug 24, 2017 4:45 am

Guys, I'd like to know if it's possible to use the Break Column text in Word's WebLayout for documents...
My intention is that when running the document through DocToHelp it shows the text in 3 columns, but when I select the option in Word (Web Layout) it does not break the columns in the browser

Style the main page of the http://documentation.ektron.com/cms400/v8.60/Reference/Web/EktronReferenceWeb.html
enzzoup
Jr. Propeller Head
 
Posts: 3
Joined: Mon Jul 31, 2017 6:57 am

Re: Insert a column break

Postby SKamprowski on Thu Aug 24, 2017 7:28 am

Hi,
display of tables in DocToHelp output depends on a lot of parameters. First, you should tell us, which target you create. If it is nethelp then also let us know your kind of theme.
Kind regards,
Sabine Kamprowski
DocToHelp MVP
SKamprowski
Sr. Propeller Head
 
Posts: 217
Joined: Fri Feb 13, 2015 8:25 am
Location: Germany

Re: Insert a column break

Postby SKamprowski on Fri Aug 25, 2017 3:11 am

Hi,

sorry for not reading your question carefully:
Column breaks are a layout property in Word. Since most results of DocToHelp does not have a fixed width, they are "ignored" during compilation. Ignored means that columns are not shown side by side, but successively. I suggest to change view of your source documents to get a feeling how DocToHelp sees your sources.
Kind regards,
Sabine Kamprowski
DocToHelp MVP
SKamprowski
Sr. Propeller Head
 
Posts: 217
Joined: Fri Feb 13, 2015 8:25 am
Location: Germany


Return to Doc-To-Help General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest